Φηρά Σαντορίνη - Περιοχές

  • Φηρά, Σαντορίνη
   
   
Φηρά

Τα Φηρά είναι η πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Βρίσκεται στη δυτική ακτή του νησιού, στους βράχους της καλντέρας απέναντι από το ηφαίστειο. Τα σύγχρονα Φηρά είναι το πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο της Σαντορίνης. Αν και προσανατολίζεται γύρω από την τουριστική βιομηχανία, ίσως περισσότερο από άλλες περιοχές του νησιού, υπάρχουν πολλά για τα Φηρά που αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Εκτός από τα μουσεία, τις γκαλερί και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, έχει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του νησιού και τη μεγαλύτερη επιλογή φαγητού και διασκέδασης. Τα Φηρά είναι επικεφαλής του τμήματος νυχτερινής διασκέδασης - πολλά μπαρ και καφέ βρίσκονται στην καλντέρα, ενώ άλλοι, όπως και οι μεγάλοι σύλλογοι, μπαίνουν στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια που διασχίζουν την πόλη.

Υπάρχουν τόσα πολλά να διαλέξετε και τόσα πολλά μέρη για να εξερευνήσετε. Όλη η καλντέρα των Φηρών συνδέεται με ένα μονοπάτι στην άκρη του βράχου που ξεκινά ακριβώς πάνω από το γραφείο του Δημάρχου και τελειώνει στο λόφο στο Συνεδριακό Κέντρο Νομικού. Το ηφαίστειο μπορεί να δει από κάθε σημείο, όπως και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Ο χρόνος ηλιοβασιλέματος στη Σαντορίνη φαίνεται να είναι η μόνη ώρα της ημέρας όταν όλα, και όλοι σταματούν να κινούνται ...Πηγή: santoriniholidaycars

Στείλετε μήνυμα

  
  
1 ατόμα που ψήφισαν για αυτό το μέρος